Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

δεύτερος ιπτάμενος δίσκος

..αυτή τη φορά, το διαστημόπλοιο είναι έτοιμο για εκτόξευση..
αυτή τη φορά οι μπλε τοστιέρα κατάφεραν να ξεφύγουν από τον πλανήτη TAATH και είναι στον δρόμο για τον Μουσικό Διαγαλαξιακό Πόλεμο..
με υλικό από το 2008, κομμάτια που δεν μπήκαν στον πρώτο δίσκο αλλά και κομμάτια γραμμένα από το 2009 και μετά, ο δεύτερος δίσκος είναι στα σκαριά.. ένας δίσκος πολύ διαφορετικός από τον πρώτο, πιο δεμένος, πιο δυνατός -έτρωγε όλο το φαΐ του- και πιο ώριμος..
ο ερχομός του δεύτερου δίσκου έρχεται για να κλείσει το πρώτο part, εφόσον τα καταφέρουμε στον ΜΔΠ θα μπορέσουμε να εκτονώσουμε τις δυνάμεις μας στο κενό, να κινηθούμε εκεί όπου ο εγκέφαλος μας, ή ότι υπάρχει από αυτόν, έχει αρχίσει να κατασταλάζει.. αμέσως μετά την ηχογράφηση του ΜΔΠ ξεκινάνε και οι ηχογραφήσεις για τον τρίτο.. υπάρχουν ήδη κομμάτια και ιδέες για πως θα κινηθεί.. με νέα μέλη και όρεξη για περισσότερη δουλειά.. ίσως κάποιες στρατιωτικές υποχρεώσεις να μας πάνε πίσω αλλά δεν σταματάει τίποτα.. ούτε κι εκεί..

οι Μπλε Τοστιέρα είναι:
Μήτσος - Φωνή,κιθάρα
Μπάτζιος -μπάσσο και κάποια ούγκα ούγκα
Στράτος - drums και αυτός κάποια ούγκα ούγκα

+νέα μέλη που θα αποκαλυφθούν σύντομα

..όσο κι αν δυσκολεύουν οι καταστάσεις, όσο κι αν γινόμαστε θύματα της ρουτίνας, εκεί είναι η στιγμή που μια έκρηξη εκ των έσω θα φέρει την αλλαγή..



"load & reload. ask and the make a question. walk and then make some steps. be & then be yourself."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου